Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Wingspan: Oceania

Game design: E. Hargrave

Illustraties: A. Jaramillo, N. Rojas, B. Sobel

  • 8.5/10
  • 10+
  • 1-5 spelers
  • 40-70 minuten

Spel uitleg

De eindronde doelen voegen echt een extra laagje spanning toe, net als het vechten over wat extra punten met het verzamelen van nectar. Ook worden er in de uitbreiding twee nieuwe automa versies geïntroduceerd. Het is nu mogelijk samen met je vrienden tegen de automa te spelen! Hoe cool is dat? Er is ook een automa regel die iets doet met de bruine kaartjes. Ik kan me voorstellen dat dat veel doet!

Bevindingen

Ik had wingspan eigenlijk alweer een tijdje niet gespeeld, maar door de Oceanië uitbreiding heeft het zich weer op de tafel doen verschijnen. En ik blijf zeggen dat ik zo hou van de chillheid van dit spel van Hargrave. De thematiek is gewoon echt heel sterk! Dit komt voor mij in Oceanië echt terug in het persoonlijke stukje over de overvloed van nectar, die de vogels helpt. Hou ervan!

8.5/10

Bekijk ook mijn let's talk about story over Wingspan: Oceania in mijn story highlights op IG!

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.