Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Chakra: Yin Yang

Game design: L. Krleza

Illustraties: C. Conan

  • 8/10
  • 8+
  • 2-4 spelers
  • 30 minuten

Spel uitleg

Deze uitbreiding bestaat uit 4 modules die je apart aan het basisspel kunt toevoegen. Als je zin hebt in een uitdaging kan je ze ook allemaal tegelijk toevoegen!

Module A: Yin Yang

Deze module voegt witte kristallen toe aan het spel. Als je een zwarte en een witte in een chakra hebt, ontvang je de helft van een yin yang token. Een hele voegt 3 punten toe aan je eindscore!

Module B: Powers of Chakras

Als je een chakra vervult krijg je de bijbehorende kleurtoken. Elke kleur heeft een andere power die een keer tijdens het spel gebruikt mag worden.

Module C: Special Abilities

Elke speler kiest een capaciteitskaart aan het begin. Deze mag tijdens jouw beurt gebruikt worden door hem om te draaien. Als je mediteert dan leg je hem weer in het midden en pak je een nieuwe.

Module D: Objectives

Er worden drie doelen opengelegd aan het begin. De eerste die een doel behaald krijgt 2 punten, de tweede 1.

Bevindingen

Ik vind deze uitbreiding echt heel leuk! Het is echt een uitbreiding die een gat vult van het basisspel. Er zijn meerdere manieren om te winnen, wat dit spel echt een musthave maakt als je het basisspel hebt!

8/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Geronimo Games met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.