Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Star fighters: rapid Fire

  • 8.5/10
  • 14+
  • 1-4 spelers
  • 20-40 minuten

Spel uitleg

🚀In dit spel proberen spelers elkaar te bestrijden totdat het andere schip is vernietigd!

🚀Ze doen dit door dobbelstenen te rollen totdat een van de spelers 'VUUR' roept. Dan stoppen alle spelers met rollen en de speler die 'VUUR' 🔥 roept, mag deze ronde beginnen met het uitvoeren van acties door commandanten van hun bord te verwijderen in de kleur die nodig is om een ​​actie te activeren.

🚀Spelers bewegen door hun toegewezen dobbelstenen te verwijderen en vallen aan door zoveel dobbelstenen te rollen als geactiveerd tijdens hun worpen. Aanvallen kunnen ook op afstand zijn +1 +1 waardoor het een aanval op afstand is en er zijn ook torpedo's die elke beurt dichter bij hun vijanden bewegen.

🚀Eerst worden de schilden aangevallen en als er geen schilden meer zijn, beginnen echte stukken af te breken. Wanneer een speler het laatste stuk verliest, heeft hij het spel verloren!

Bevindingen

Algemeen: Ik ben een enorme fan van dit realtime spel. Het is snel, gemakkelijk te leren en superleuk om elkaar achterna te zitten terwijl je manisch dobbelstenen rolt! 🎲🤩

👍 Ik vind het leuk hoe het spel niet alleen in realtime is, maar ook wat ruimte biedt om rustig en strategisch na te denken

👍 De gameplay is geweldig in zijn eenvoud, dobbelstenen rollen, schieten en bewegen en weer doorgaan, het is verslavend

👍 De onderdelen zijn geweldig! Echt mooie 3D-schepen (luxe!) en houten torpedo's

👍 Goed ontworpen uitdagende solomodus om een coole paarse boot te verslaan die verschillende dingen op je schiet met behulp van een kleine stapel kaarten

👍➖ Als je niet van realtime spellen houdt, zul je waarschijnlijk dit spel ook niet leuk vinden

👍➖ Het blijft een dobbelspel en soms kun je niet ontsnappen aan een slechte worp.

8.5/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Alley Cat Games met als doel het schrijven van een review. Mijn mening blijft echter van mij.

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.