Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Hansa Teutonica Big Box

Game design: A. Steding

Illustraties: D. Lohausen

  • 8.5/10
  • 12+
  • 3-5 spelers
  • 45-90 minuten

Spel uitleg

Voor de gameplay: zie mijn kleine uitleg in mijn story highlights!

Bevindingen

Ik ben zo positief verrast door dit spel! Het spelverloop is fascinerend. Het is als een grote zandbak waarin je van alles kan ontdekken!

Deze big box variant bevat naast het basisbord ook twee extra borden, die elk echt anders spelen en iets nieuws toevoegen. Ook bevat het twee kleine uitbreidinkjes voor het basisbord. Deze geven wat extra richting en houvast in het spel waarmee je extra punten kunt verdienen.

Ik vind Hansa Teutonica echt een fantastisch bordspel dat zeker niet onderdoet bij de grote jongens van dit moment! Een waardevolle klassieker. Ik ben erg blij dat hij een comeback heeft mogen maken!

8.5/10

Bekijk ook mijn let's talk about story over Hansa Teutonica Big Box in mijn story highlights op IG!

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door White Goblin Games met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.