Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Ghost Adventure

Game design: W.Watine

Illustraties: N/A

  • 7.5/10
  • 8+
  • 1-4 spelers
  • 15-30 minuten

Spel uitleg

In dit spel ben jij samen met je medespelers een geestmuisje en je werkt samen om artifacten te verzamelen om zo de slechte wolfkrijgers te verslaan. Je doet dit door een tol door verschillende werelden (borden) te bewegen.

Bevindingen

Dit spel is zo innovatief! Het introduceert een heel nieuwe dimensionale laag aan het bordspeluniversum. Alleen al dit maakt dat ik erg enthousiast ben over dit spel. Ook zijn de kwaliteit van de onderdelen van het spel en de artwork erg goed tot uiting gebracht. Aanrader als je een familiespel zoekt, des te meer als er liefhebbers van tollen aanwezig zijn!

7.5/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Geronimo Games met als doel het schrijven van een review. Mijn mening blijft echter van mij.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.