Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Chakra

Game design: L. Krleza

Illustraties: C. Conan

  • 7.5/10
  • 8+
  • 2-4 spelers
  • 30 minuten

Spel uitleg

In dit spel verzamel je energie en probeer je deze door je lichaam naar de corresponderende chakra's the leiden. Je doet dit door het plaatsen van tokens op de acties op je eigen speelbordje. Deze kan je vervolgens weer terugverdienen door te mediteren. Als je mediteert mag je meteen de punten bekijken die bij een bepaalde chakra hoort, steeds meer onthullend richting het einde van het spel. 

Bevindingen

Ik wilde heel graag chakra spelen, door het leuke thema. En nu ik het heb gespeeld vind ik het ook nog leuk ook! Het geeft me een heel rustig gevoel om de kristallen te plaatsen en een beetje te puzzelen met hoe ik ze op de juiste plek wil krijgen. Een licht spel, maar zeker vermakelijk voor bijvoorbeeld na een yoga workout!

7.5/10

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.