Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: minecraft: builders & biomes - Farmers market

Game design: Ulrich Blum

  • 7.5/10
  • 10+
  • 2-4 spelers
  • 30-60 minuten

Spel uitleg

Deze uitbreiding voegt het volgende toe:

- Een markt met 18 items en groente tokens

- Nieuwe gebouwtokens die groente tokens produceren

In deze uitbreiding wordt een markt geïntroduceerd aan het basisspel van Minecraft: Builders & Biomes. Er kunnen groenten geproduceerd worden op de nieuwe gebouwtegels, die weer uitgegeven kunnen worden aan items die nieuwe mogelijkheden bieden binnen het spel. Sommige hebben een score conditie voor aan het einde van het spel, andere verbeteren de bestaande acties.

Bevindingen

Ik had al veel lol met het basisspel, maar nu ik het heb gespeeld met de uitbreiding kan ik deze niet meer wegdenken. Het is gewoon zo leuk om al die items te ontdekken en er zijn echt wat meer keuzes te maken als het gaat om het opbouwen van je eindscore.

Als je het basisspel leuk vindt, maar iets nieuws wilt toevoegen met wat meer diepte, voegt dit spel echt een leuke nieuwigheid toe!

7.5/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Ravensburger met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.