Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Viticulture Insert

Game design: Folded Space

  • 8/10

Spel uitleg


Bevindingen

Ken je dat gevoel dat je een speldoos opent en dat alle componenten van het spel door elkaar heen gehusseld door de doos liggen? Dat is wat ik elke keer weer had met de Viticulture doos.

Folded Space heeft me een aantal inserts opgestuurd om te reviewen, waaronder een voor Viticulture!

De inserts in elkaar knutselen is een best makkelijk en puzzelige bezigheid. Lijm is wel aan te raden, al zijn ze wel echt zo gebouwd dat het ook een klein beetje op zichzelf verbindt.

Als je alles in de speldoos plaatst voelt het echt als een soort toverkunst! Zoveel past in de door en alles wordtop een zeer efficiente manier opgeslagen. Als de deksel op de doos zit dan zal er niks meer door de doos heen en weer sjezen, zelfs als je hem op z'n zijkant draagt.

8/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Folded Space met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.