Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: The Grippy Playmat

Game design: Eric Salyers

  • 8/10

Spel uitleg

Het bekende Etsy-merk #Gripmats heeft mij voorzien van een prachtige paarse 'Grippy' speelmat om mijn gedachten over te delen! Dus, lees ze hieronder!

Dit is een speelmat die speciaal is ontworpen voor spellen die wat extra grip nodig hebben op hun onderdelen. #tileplacementgames, #miniaturegames, deze zullen op deze mat floreren!

De matten zijn behandeld volgens een speciale formule die Eric zelf heeft ontworpen, en hij verbetert het nog steeds.

Ik heb Eric per ongeluk gevonden en was meteen erg geïnteresseerd in zijn product. Ik erger me altijd behoorlijk als ik Catan speel en de tegels over de tafel vliegen als iemand niet oplet 🤪. Deze speelmat biedt hiervoor een goede oplossing!

👍 De mat ziet er absoluut prachtig uit op mijn tafel (en op mijn foto's, moet ik zeggen 📸)

👍 De mat is 'grippy', tegels en miniaturen blijven op de mat gegrepen in plaats van overal heen te glijden. Het is echt handig bij het spelen van bijvoorbeeld #catan of #carcasonne, of wargames of DnD (wat ik zelf niet echt speel 😅)

👍 Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, wat soms nodig is.

👍 De mat heeft ook een goede grip op de tafel, naast op tegels. De mat blijft op zijn plaats en beweegt op geen enkele manier.

👍➖ De mat heeft wat schoonmaak nodig, vooral in het begin omdat er nog wat kleine lijmstukjes afkomen. Dit zal zeker minder worden na gebruik, dus dit stoort me niet zo veel, maar het is goed om te weten!

👍➖ Misschien is dit heel onnodig om te vermelden, maar ik doe het toch. Aangezien er veel grip is, is deze mat niet specifiek de beste oplossing wanneer je veel kaartspellen speelt. In dit geval geef je de voorkeur aan een gladde mat.

Helaas..

Helaas is voor deze specifieke review nog geen vertaling beschikbaar. Je kan het wel in het Engels lezen.
Zit dit je erg dwars? Stuur Lotte een vriendelijke herinnering via Instagram of e-mail, ze doet het graag voor je!

8/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Gripmats met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.