Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Cindr

Game design: H. Mikolatis & B. Walker

Illustraties: L. Fuhrman

  • 7/10
  • 14+
  • 1-5 spelers
  • 30-40 minuten

Spel uitleg

In dit spel begin je met het samenstellen van je voorkeursprofiel. Dan start je met swipen! Als je een draak hebt gevonden die dezelfde voorkeuren lijkt te hebben als jij, stel je gebaseerd op de overeenkomsten je dice pool samen. Hiermee start je je date. Als je drie 🔥 gooit heb je verloren, dus dit kan je het beste voorkomen door op tijd te stoppen. Als je stopt voeg je het aantal ♥️ toe aan je love points en wie het eerste bij 21 is wint het spel.

Bevindingen

Ik ben echt weg van dit thema! De drakenkaarten zijn mooi geïllustreerd en de mechaniek doet me ook echt denken aan tinderen op zich. Het komt ook met een solovariant, wat ik altijd kan waarderen. Samengevat speelt het spel als een fijne push your luck game. Iets wat ik zeker leuk vind op een licht spelavondje met wat vrienden. Zeker tinderende vrienden!

7/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Smirk & Laughter Games met als doel het schrijven van een review. Mijn mening blijft echter van mij.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.