Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: YOHO

Game design: R. W. Galland

Illustraties: N/A

  • 7/10
  • 12+
  • 2-4 spelers
  • 10-40 minuten

Spel uitleg

In dit piraten spel probeer je de schat te stelen en te behouden tot het einde van het spel, zonder te veel schuld naar je toegeschoven te krijgen! Je doet dit door kaarten te spelen, ranken te wisselen, elkaar te beschuldigen en kaarten te begraven. Aan het einde van het spel verliest degene met de meeste schuld. Daarna wint degene met de meeste punten, wat zeer beïnvloed wordt door het hebben van de schat!

Bevindingen

Dit spel is EEN GROTE CHAOS! En ik bedoel dit op een goede manier. Ranken wisselen en de schat wisselt en handen gaan van speler tot speler. Je moet echt goed opletten en de anderen op de juiste momenten voor de gek houden! Het is een snel, leuk, snel te leren spelletje met net een beetje meer diepte dan andere spellen in deze categorie. Ik vind deze leuk!

7/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Sabrewolf met als doel het schrijven van een review. Mijn mening blijft echter van mij.

Boardgamegeek BGG

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.